2007-12-16
Smidiga julbord i framtiden?
Det blev en söndag i glöggens tecken. Vi talade bland annat om mat och någon berättade med lätt misstro i rösten att en ny Kalles kaviar-variant har siktats i butiken: kaviar med banan. Någon berättade att det dessutom finns kaviar med ägg. Hur tänker produktutvecklarna när de tar fram sådana varianter? Jag kan förstå kaviar och ägg. De flesta använder nog sin kaviar till ägg, så varför inte stoppa in äggen direkt i samma förpackning? Min fråga då är varför de inte tar steget fullt ut: Kalles kaviar -- nu med kaviar, ägg, smör och bröd! Eller kanske en helt ny variant: Kalles kaviar, julbord: med Janssons frestelse, skinka, potatis, dopp-i-grytan och risgrynsgröt! Hela julbordet i en tub! Och gröten är konserverad också, kom och köp!
Etiketter: glögg, julbord, kaviar, produktutveckling, ägg